Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Bad Mathematics


RockFM 13.2.2003

LIVE AT FRIDAY 13TH AT AN CLUB

BAD MATHEMATICS | VERSACE WIDOW
SILVER SPOON VALLEY | THREE WAY PLANE


AN CLUB Σολωμού 13 Εξάρχεια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/2/2003
Είσοδος 6 EUROS

H Grabber rec. παρουσιάζει τέσσερις από τις καλύτερες alternative Αθηναϊκές μπάντες που σίγουρα θα μας απασχολήσουν στο μέλλον με βάση τα ως τώρα δείγματα γραφής τους. Bad Mathematics, Versace Widow, Silver Spoon Valley και Three Way Plane. Groups που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει σύγχρονο, επίκαιρο και ισάξιο του διεθνούς, εναλλακτικό ήχο και γιατί όχι μια νέα δυναμική σκηνή με βλέψεις για κάτι πολύ καλό και τόσο σύγχρονο.


Bad Mathematics :Πέρυσι χαρακτηρίστηκαν καλύτερο νέο group από τον Rock FM. Η μουσική τους μπορεί άνετα να περνάει από διάφορα μουσικά ιδιώματα, όλα κάτω από την επήρεια που ασκεί η δύναμη και η αυθεντικότητα που προσφέρει απλόχερα η αγγλίδα Cassi με τα καταπληκτικά φωνητικά της και τους έξυπνους στίχους της.


Versace Widow: Δημιουργούν μοντέρνο alternative rock με ένταση, punk ενέργεια και συναίσθημα. Οι ίδιοι απρόβλεπτοι και προκλητικοί έχουν κάτι διαφορετικό και τόσο επίκαιρο να προτείνουν και θέλουν να ακουστούν.


Silver Spoon Valley: Μ' ένα set εναλλακτικού ηχητικού οργασμού θα μας ταξιδέψουν σε σύγχρονα φανταστικά τοπία με οδηγό τις απείθαρχες κιθαριστικές τους απογειώσεις και τις απρόσμενες μελωδικές τους προσγειώσεις.


Three Way Plane: Ένα μείγμα punk, funk και indie από πρώην μέλη γνωστών ονομάτων της σκηνής (Make Believe etc). Σκοπός τους να περάσουν το συναίσθημα της μουσικής τους στο κοινό αλλά κυρίως να περνούν καλά οι ίδιοι.


Το live αυτό αποτελεί το πρώτο μέρος μιας σειράς ανάλογων events με σκοπό την προώθηση της νέας εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής και την κυκλοφορία κάποιων δισκογραφικών δουλειών μεμονωμένων ή σε συλλογή στo μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου